PeriAcryl 90HV, 5ml + 50 pipetter

192,55 Inkl. moms

Periacryl 90 HV er en akrylbaseret kirurgisk vævsklæber fremstillet med en speciel formel af butyl- og octylcyanoacrylat-klæbemidler, der er specielt designet til at binde det bløde væv i mundhulen. Limen skaber en stærk og fleksibel bandage, der hjælper under den kirurgiske lukning af vævene og stabiliserer operationsstedet.

9x mere viskøs formel forbedrer kontrollen under påføring. Dette nye produkt er 9 gange mere tyktflydende end den originale PeriAcryl®90-formulering og har samme styrke- og holdbarhedsegenskaber, som eksperter stoler på.

Indikationer:

Kan bruges til at reducere antallet af suturer i blødt væv og anvendes i stedet for sutur – under de rette forhold. Reducerer det inflammatoriske infiltrat markant og reducerer som følge heraf arret på limstedet, og giver en bedre og mere lige epitelisering langs operationssårets længde.Stabilisering af tandkødet – limen reducerer implantatets krympning, varigheden af operationen og smerteniveauet i implantationsområdet. Desuden kan transplantatets høststed dækkes med et tyndt lag cyanoacrylat for at reducere smerte og fremskynde heling af området.

Anbringelse som en bandage på tandkødet efter kirurgiske indgreb.

Stopning af postoperativ blødning hos patienter, der tager antikoagulantia – en kombination af lim og suturer hjælper meget effektivt med at stoppe blødning hos patienter, der tager antikoagulantia.

Reparation af et dybt snit i tungen uden sting – i stedet for at sy dybe snit i tungen, som er et smertefuldt indgreb, der kræver bedøvelse, kan du bruge Periacryl og reparere snittet hurtigt og effektivt.

Funktioner:

  • Hurtig selvhærdningstid på kun 30 sekunder
    Lilla farve, når der er behov for bedre identifikation
    Transparent farve til områder, der kræver æstetisk behandling
    Brugervenlig og meget praktisk og intuitiv
    Flaskens specielle design holder den ren
    Fri for giftstoffer og farlige stoffer
    Biokompatibel
    Anti-bakteriel
    Stopper blødning hurtigt og effektivt
Varenummer (SKU): P-ACRYL5(V)CEHV Kategorier: , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Secured By miniOrange