botiss maxgraft® bone builder, PMIA

1.778,50 Inkl. moms

Botiss Maxgraft bone builder patienttilpasset allogen knogleblok

Maxgraft® bone builder er produceret i et tæt samarbejde mellem kliniske brugere og botiss CAD-designere, på baggrund af flere feedback loops, for at sikre en optimal pasform. 

Bestilling af botiss maxgraft® bone builder – anden blok

Puredent vil – når du bestiller produktet – guide dig gennem hele knoglebygningsprocessen. Ring +45 31 31 19 25 for bestilling og/eller for at lære mere om produktet.

Se publikationer, case-rapporter og kliniske cases, som gennemgår processen her!

 

Maxgraf bone builder fra botiss – allotransplantat fra særligt udvalgte levende donorer

Maxgraft knoglebygningsmateriale består af behandlet humant allotransplantat fra udvalgte levende donorer, der har gennemgået en hofteudskiftning. Knoglematerialet er produceret som en C+TBA-produktion, i Krems, i Østrig.

Egenskaber:

Botiss Maxgraft® bone builder fra botiss er patienttilpasset allogen knogleblok. Produktet er baseret på CT/CBCT-scanninger af hoftepatienter. Scanningerne konverteres – ved hjælp af den allernyeste 3D CAD/CAM-teknologi (computer-aided design/computer-aided manufacturing) – til virtuelle designs, som herefter bliver omdannet til individualiserede modeller for produktion af knoglebygningsmateriale. Modellerne er således nøje tilpasset den enkelte patient.

Maxgraft® bone builder giver dermed større præcision (og præcision af pasformen) sammenlignet med klassisk blokforstørrelse. Manuel justering af blokken under operationen er sjældent påkrævet, og eftersom maxgraft® bone builder kan påføres defekten direkte, reduceres operationstiden og risikoen for infektion. Det individuelle design giver en præcis pasform mellem lokal knogle og den allogene knogleblok, hvilket muliggør hurtig revaskularisering og hurtig transplantatinkorporering.

Produktfordele:

  • Naturligt mineraliseret kollagen
  • 65-80% porøsitet
  • porestørrelse 100-1800 µm (gennemsnit 600-900 µm)
  • Maksimal størrelse: 23 x 13 x 13 mm
  • Hurtig transplantatinkorporering og komplet ombygningspotentiale
  • Ingen antigenicitet
  • Ingen donorsite sygelighed 5-6 måneders
  • helings-/integrationstid 5 års holdbarhed ved stuetemperatur Sikkert og sterilt.

Læs mere om maxgraft® bone builder her!

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Secured By miniOrange