OSOPIA Synthetic BCP 0,25-1 mm, 0,5cc, fra Regedent, 0111.101

75,95 Inkl. moms

Vælg seks knoglematerialer – betal for fem! (den billigste er uden beregning)

Sådan bestiller du;

 

  • Vælg frit seks stykker knoglemateriale – du bestemmer helt selv, hvorvidt du ønsker seks ens produkter eller et mix mellem flere varianter, sålænge det samlede antal lander på seks.
  • Ved betaling vælger du faktura som betalingsform.
  • På fakturaen, som modtages sammen med varerne, er den billigste fratrukket det samlede beløb, så du kun betaler for fem.

 

OSOPIA Synthetic BCP 0,25 – 1,0 mm, 0,5 cc:

Langsomt-resorberende TCP til kontrolleret knoglegenerering: OSOPIA er et syntetisk bifasisk calciumphosphat med et TCP/HA-forhold på > 90%/10%. Det er fremstillet ved hjælp af en innovativ proprietær proces, der giver en materialestruktur tættere på biologisk afledte knogletransplantater end det er tilfældet med almindelige syntetiske materialer.

OSOPIA har højere knogleindvæksthastigheder end BCP-transplantatmaterialer og et bedre kontrolleret cellulært induceret resorptionsmønster sammenlignet med standard TCP-materialer.

Vedligeholdelsesregenering: langsom resorptionsprofil giver en kontinuerlig remodelleringsproces for 100 % vital knogle. Innovativ overfladeteknologi, der inducerer ensartet knogleindvækst og aktiv regenerering gennem hele defekten.

Fuldsyntetisk: syntetisk graft-koncept designet til maksimal produktsikkerhed og ydeevne.

 

 

Varenummer (SKU): 0111.101 Kategorier: , Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Secured By miniOrange