50600-03 Epi-Guide Syntetisk resorberbar barrier membran 18×30 mm

144,00 Inkl. moms

Curasan Cerasorb fra Epi-Guide – syntetisk resorberbar barrier membran, som gør plads til vækst af knogle og understøttende væv

Epi-Guide® er en unik struktureret, resorberbar, syntetisk membran, som er især velegnet til brug ved periodontologi.

Epi-Guide består af en bioresorberbar polymer, der er syntetiseret fra D–, D – L, L– polymælkesyre. Polymeren nedbrydes til kuldioxid og vand. Epi-Guide® er hydrofil og har en patenteret flerlagsarkitektur med forskellige porehulrum. Dens tredimensionelle konstruerede densitetsgradient er designet til at tiltrække og stabilisere fibroblaster og epitelceller. Fungerer som “space maker” og fremmer væksten af ​​knogler og periodontalt understøttende væv.

Epi-Guide® organiserer fibroblaster og epitelceller, så epitelvandring i den senere helingsfase blokeres. Barrierefunktionen forbliver intakt i mere end seks uger; fuldstændig bioresorption forekommer inden for ca. seks til tolv måneder.

(Sikkerheden af ​​polymælkesyre blev påvist i adskillige undersøgelser inden for toksikologi og dens in vitro og in vivo biokompatibilitet hos flere dyrearter og mennesker.

Polymælkesyre (PLA) er et immunologisk inaktivt stof. På grund af dets biologiske og mekaniske egenskaber er PLA-polymerer blevet brugt i årevis i forskellige terapeutiske omgivelser, og de har vist sig at være biokompatible, biologisk resorberbare og ikke-toksiske. Den langsomme biologiske resorberbarhed gør en anden procedure unødvendig.)

Tolerance over for disse materialer både i knogleområdet og i blødt væv er dokumenteret i mange anvendelser.

 

Læs mere om Curasian membraner her! 

Epi-Guide® Syntetisk resorberbar barrier membran

Produktfordele Ingen anden procedure Unik porestruktur Heling uden betændelse og resorption Klinisk procedure Defekten (fx furcationsdefekt) er dækket med Epi-Guide® mesialt, distalt og apisk, men ikke koronalt, dog med 2-3 mm over margenen. Den formede overflade er justeret mod det bløde væv. Før den endelige placering fugtes Epi-Guide® med blod fra defekten eller med venøst ​​blod. Dette gør Epi-Guide® klæbrig og på samme tid fleksibel, og den kan placeres nøjagtigt. Det tilpasser sig godt til defektområdet. Selvom det i de fleste tilfælde er unødvendigt, kan barrieren stabiliseres med en fiksationssutur; denne beslutning og valget af sutur er efter kirurgens skøn. Membranen kan skæres individuelt og formes og justeres. Størrelsen 18 x 30 mm er tilstrækkelig for en patient med flere defekter. Epi-Guide® kan også bruges som en resorberbar membran ved større defekter. Dette skåner patienten og frigør kirurgen fra en anden procedure. Indikationer: Anvendes i guidet vævsregenerering (GTR) og styret knogleregenerering (GBR), som for eksempel periodontologi
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Secured By miniOrange