Perio

Perio – Gingivitis – Peri-implantitis – Paradontit – Paradontose…

Vi arbejder seriøst med helingsproblematikker indenfor det paradontale område ved at tænke i biologiske termer og udnytte patientens eget immunforsvar og ved at gøre de enkelte perio behandlinger lettere at udføre og mere skånsomme for patienterne.

 

Vi tilbyder løsninger, der spænder fra bakteriologiske tests, hvor du kan afgøre hvorledes inflammationsniveauet er og hvilke bakterier du står overfor. Vi arbejder med laboratorie test og chairside test – enkelt ligetil og super professionelt.

Vi arbejder med patientens biologi gennem A-PRF™ og i-PRF™ som værktøjer til at stimulere heling og genskabe balance. Se bla. cases med a-PRF™ behandlinger af Peri-implantitis.

Vi arbejder med Hyaluronsyre i flere afskygninger til stimulering af heling og reduktion af poche dybde, langvarig profylakse m.m., læs mere her

 

Vi arbejder med Perisolv til at løsne degenereret væv i pocher og gøre behandlingen mere skånsom for patienten og lette tandplejerens arbejde.

Klik på de enkelte sider og læs om de forskellige produkter

Kurser

Deltag på vores PERIO kurser og lær hvorledes du kan tænke mere biologi ind i din behandling…

 

The broad perspective

Perisolv

Perisolv er en biokemisk, aktiv gel, som optimerer tandplejerens arbejde i behandlingen af periodontitis. Anvendes direkte i tandlommen, hvor det blødgør degenereret væv og virker bakteriehæmmende, hvilket giver bedre rengøringsmuligheder ved den efterfølgende rensning.

Hyadent BG

Hyadent™ Barrier Gel (herefter Hyadent BG™) indeholder både “cross linked” hyaluronsyre og almindelig hyaluronsyre. Det giver en langsommere nedbrydning af hyaluronsyre molekylerne og dermed længere stimulering af det omgivende væv. Hyadent BG™ har et bredt anvendelsesområde, herunder rekonstruktion af papiller.

HyaSept

HyaSept er et nyt produkt på det Skandinaviske marked, som kombinerer de positive komponenter i hyaluronsyre til inflammationsnedsættelse og til stimulering af slimhindeoverfladen til gavn for patienter med mundtørhedsproblemer.

A-PRF™ & i-PRF™

Opkoncentrering af patientens helingspotentiale via A-PRF™ eller i-PRF™ protokollen, som anvendes kirurgiske eller som injektioner.