Perio Prevention orienteringsmøder

Perio Prevention orienteringsmøder | Sund mund – Sund krop


Type: Aftenmøder

Målgruppe: Læger, sundhedspersonale, tandlæger, tandplejere og klinikassistenter

Sted: Vejle og Roskilde

Dato:
Dato kommer snarest.

Tid: 18:00 – 21:00

Program:
Se programmet her

Pris: Gratis (ved afbud mindre end 24 timer før det planlagte orienteringsmøde opkræves 300 kr. i administrationsgebyr)

Find vej:
Roskilde: Google Maps
Vejle: Google Maps

Perio Prevention tager med molekylære tests et stort skridt fremad for din rolle i dine patienters almene sundhed ved at kunne identificere skjult inflammation tidligt og reducere den negative påvirkning på systemiske sygdomme – deltag og se den røde tråd.

Molekylær diagnostik for sund mund og sund krop

Perio Prevention handler om den nye molekylære dimension i diagnostikken af patientens orale sundhed og dine muligheder for at tilbyde patientspecifikke forebyggelsesprogrammer baseret på kvantitative data for patientens immunforsvar.

Forebyggelse af skjult inflammation er vigtigt for vores generelle sundhed. Med et interdisciplinært samarbejde mellem læger og tandlæger kan lægen med PerioSafe® (spytprøve) og ORALyzer® readeren få en kvantificering af vævsnedbrydende processer målt via en spytprøve og dermed få indblik i om der er oral inflammation tilstede. Ved positivt resultat sendes patienten til tandlægen for en nærmere udredning, så skjult inflammations påvirkning på systemiske sygdomme såsom hjerte-kar sygdomme, diabetes, reumatisme m.fl. kan behandles.

Testene opfanger processerne før tandlægen kan se eller mærke dem og giver et mere fuldstændigt billede for den samlede diagnostik. Oversat betyder det at der inddrages et “røntgen” af immunforsvaret og dermed kan sætte ind tidligere fremfor at afvente BoP og attachment loss.

Deltag og få et godt indblik i hvorledes værktøjerne åbner dine muligheder for at levere bedre sundhed, forebyggelse af parodontitis og peri-implantitis, øge patientmotivation og generelt vil give dig et bedre fundament for din diagnostik af oral sundhed.

De molekylære tests, PerioSafe® og ImplantSafe® bygger på 30 års forskning med mere end 200 artikler indenfor det parodontale område og 800 artikler indenfor det medicinske område der kobler aMMP-8 og parodontal vævsnedbrydende aktivitet og risikoen for systemiske sygdomme.

Læs meget mere om Perio Prevention her

ORALyzer® – en game changer

Du vil se hvorledes spyttest via ORALyzer® Readeren hurtigt omsættes til et tal for graden af vævsnedbrydende processer og effektivt kommunikeres til patienten med professionelle personlige udredningsskemaer. Du vil se hvorledes en kvantificering af vævsnedbrydende processer målt på molekylært niveau, giver dig et diagnostisk grundlag hvor du kombinerer det du kan se og mærke, med det som er skjult for det blotte øje – præcis som du kender det med røntgen.

Se ORALyzer® Readeren informationsfilmen her

Roskilde:

Puredent
Universitetsparken 7
4000 Roskilde

På bygningen står CATNOVA

52 min. med tog fra Copenhagen Airport – maps

30 min. med tog fra Københavns Hovedbanegaard – maps

7 min. gågang fra Trekroner Station – maps

Vejle:

Tandlægen.dk
Tandlægerne På Toppen
Romshule 8
7100 Vejle

Tilmelding

Tilmeld dig og din kollega.

Tilmelding

 

Perio Prevention side

Læs meget mere om Perio Prevention og forebyggelse med molekylær diagnostik.

Læs mere her

 

Spørgsmål til møderne

Du er meget velkommen til at kontakte os:

Telefon +45 3131 1925 / E-mail perio@puredent.dk

E-mail

 

Baggrundsmateriale til kurset

 

Se nærmere nedenfor med baggrundinformationer som hjælper dig med at få mest ud af kurset! Se hele udsendelsen fra 4. april om Parodontitis og indflydelsen på systemiske sygdomme. Udsendelsen illustrerer meget rammende hvorfor vi har brug for bedre Perio Prevention.


Læs om PerioSafe

Gå til PerioSafe® side

 

Læs om ImplantSafe®

Gå til ImplantSafe® side

 

Se Sundhedsmagasinet

Se udsendelsen

 

Læs kronik fra JP mar 2016

Læs kronik