Biomaterialer

MC_001

Biomaterialer

Vi har valgt vores biomaterialer udfra en bio-logisk tilgang, hvor samspillet mellem vævmateriale og kollagen spiller en afgørende rolle.

Produkterne er valgt i samarbejde med Dr. Joseph Choukroun.

Nedenfor kan du læse en kort introduktion til de enkle produkter og derudover kan du vælge at se de enkelte produktsider for yderligere information.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på 31 31 19 25

Hypro-Oss®

En bovin knoglesubstitut, som på to punkter er ulig alle andre kendte xenografts. Vandet i knoglen er fjernet ved frysetørring hvorved mikrostrukturen bevares, modsat den gængse opvarmning, som ændrer knoglens krystalinske struktur. Ydermere er næsten alt det naturlige kollagen bevaret uden opvarmningen, og en patenteret kemisk proces har fjernet præcis den del af peptidkæderne, der er ansvarlig for antigene reaktioner. 

Hypro-Sorb® M

Hypro-Sorb® kollagen barriermembran på 0,8 mm i tykkelse med resorbtionstid på 6 mdr. Let at arbejde med og tykkelsen giver dig en vævbooster effekt mulighed.

Hypro-Sorb® F

Hypro-Sorb™ F kollagen barrieremembran på 0,2 mm i tykkelse med 6 mdr. resorbtionstid. Den er let at adaptere, klistre ikke væsentligt og kan sættes fast.

Parasorb® Fleece HD

Resorba® Parasorb Fleece HD er en stor kollagen (7 x 3 cm) fleece. Den kan anvendes sammen med A-PRF™ og I-PRF™ til at øge volume på væv og tilføre kollagen.

allograft bone plates

Til indikationer hvor der er behov for allografts i form af bone plates til “Koury teknikken eller knogleblokke er vi leveringsdygtige i tyske allografts til attraktive priser 

ParaSorb®

Parasorb® fra Resorba® er en collagen kegle til at fastholde blodansamlingen i ekstraktionsaveolen efter ekstraktion. Den er tæt i materialet og let at arbejde med.