Om os

bio-logic thinking

Om Puredent™

Vi er en specialiseret samarbejdspartner indenfor det vævs-regenerative og diagnostiske område med viden og løsninger, som hjælper tandlæger til bedre behandlinger og forebyggelse. 

Vi er eksklusiv Skandinavisk distributør af know how og hardware vedr. A-PRF™ og i-PRF™ løsningerne fra Dr. Joseph Choukroun, suppleret af en innovativ vifte af produkter til vævsregeneration, herunder Allografts og Hyaluronsyre. Vi er eksklusiv distributør af aMMP-8 diagnostiske tests fra Dentognostics til forebyggelse af parodentose og systemiske sygdomme.

Vores afsæt ligger i biologien og udnyttelsen af det potentiale den enkelte patient selv kommer med, kombineret med industrielt fremstillede biomaterialer rige på naturligt kollagen. Vi har ambitioner om at være den oplagte regenerative samarbejdspartner for tandlæger og kæbekirurger, så vi sammen – til gavn for patienterne – kan flytte grænserne for, hvorledes vævsregeneration fremover kan gøres mere effektiv og mindre traumatisk.

Vi har ambitioner om at bygge bro mellem læger og tandlæger indenfor forebyggelse af skjult inflammation og facilitere et tværdisciplinært samarbejde til gavn for patienterne.

De nye materialer og diagnostiske metoder vil give mere forudsigelige resultater, og det vil i høj grad også gøre det lettere og mere spændende at arbejde med vævsregeneration.

Kom og flyt grænserne sammen med os

BOAS signatur

Thomas Boas | Cand. Merc. | Direktør

 

3 grunde til at arbejde med os

1

Helt fremme


Vi er helt fremme indenfor anvendelsen af patients eget helingspotentiale og trækker på et stigende bagkatalog på tværs af det kirurgiske område
2

Mere med mindre


Vores valg af redskaber i værktøjskassen er baseret på få enkle og effektive løsninger, der bringer dig i mål sikkert og til den rigtige pris
3

Fokuseret


Regenerering er vores fokus – vi er dedikeret til at udvikle vores kunders muligheder for at være på forkant med udviklingen til gavn for dem og deres patienter.