Puredent

Puredent | Medical Devices til vævsregeneration og implantologi

bio-logic regeneration m/ PRF – targeting perfection m/ Navident – less invasive m/Magnetic Mallet

 

Puredent: Vi er en specialiseret samarbejdspartner til tandlæger indenfor det vævregenerative og kirurgiske område med viden og løsninger, som hjælper til bedre behandlinger med færre gener for patienten og større forudsigelighed for tandlægen.

Det er vores erfaring og entusiasme, der gør det muligt for os at finde produkter, der endnu ikke er tilgængelige på det danske marked. Nogle af dem er meget innovative, mens andre har sat kvalitetsstandarder på deres områder i mange år.

Fælles for vores løsninger er at de kan differentiere dig fra mængden til gavn for dine patienter.

Deltag på vores kurser og lær mere om vores produkter – se vores omfattende kursusprogram her. Abonnér på vores nyhedsbrev og hold dig ajour med nyheder og kurser – tilmeld dig her

 

 

 

Vi arbejder med løsninger til understøttelse af dagligsdags tandlægefaglige workflow såsom tandekstraktion, kondensering af knogle og sinusløft, til advanceret ridge splitting med eksempelvis Magnetic Mallet. Vi arbejder med  advanceret Navigationskirurgi til sikker og præcis placering af implantater med Navident. Vi er førende indenfor løsninger og viden om PRF og har mange års erfaring både dentalt og blandt læger og dyrlæger.

Vi har et tæt samarbejde med leverandører af biomaterialer, hvad enten det er allografts, autografts, syntetisk eller xenografts eller membraner fra NeoGen titaniumsforstærkede til langsomt resorberende membraner. Hertil kommer instrumenter, materialer til perio behandlinger, d-vitamin tests og meget mere.

Læs mere om vores produkter og løsninger nedenfor og klik rundt på puredent.dk for at læse mere – tak for din opmærksomhed.

 

Kort introduktion til vores løsninger

Navident - dynamisk implantologi

Navident – navigationsvejledt kirurgi for implantologer og endospecialister med markedsledende Tap & Trace teknologi og fleksibilitet.

Navident er et gennembrud inden for computerstøttet implantologi og tilbyder tandlæger en let anvendelig, nøjagtig,  bærbar og overkommelig måde at planlægge den ønskede restaurering og implantatplacering på en virtuel patient og derefter udføre planen på den rigtige patients kæbe vejledt med navigation for større præcision og sikkerhed.

Få et spændende indblik i Navident og tag med på et kursus.

Læs mere her

PRF Platelet Rich Fibrin

Next level PRF: Vi har mere end 6 års erfaring med Platelet Rich Fibrin og har et stor netværk af tandlæger rundt om i Norden som benytter deres patienters helingspotentiale i form af PRF til at levere bedre behandlinger.

Vi samarbejder med de førende forskere på området og skubber grænserne for hvor PRF kan anvendes. Desuden har vi erfaringer med brug af PRF indenfor sårbehandling og smertebehandling blandt læger og dyrlæger.

Se vores omfattende materiale om PRF i menuen.

Læs mere her

Magnetic Mallet

Magnetic Mallet: Vi arbejder med Magnetic Mallet til understøttelse af dagligsdags tandlægefaglige workflow såsom tandekstraktion, kondensering af knogle og interne sinusløft, til advanceret Ridge splitting.

Med Magnetic Mallet får du et multifunktionsværktøj som letter det daglige arbejde og reducerer patientens gener.

Se baggrund, videoer og mere om Magnetic Mallet

Læs mere her

Replicate

REPLICATE® tager implantologien til det næste niveau, hvor alt er patientspecifikt og minimalt invasivt. Hver REPLICATE® er designet efter patientens individuelle behov og kan kun anvendes i den pågældende alveole.

Der er ingen standard komponenter, guide skinner, lager, instrumentsæt, men istedet smuk udnyttelse af teknologi, biologi og avanceret produktion – professionelt leveret og tilgængeligt for enhver implantolog.

Læs mere her

Allografts fra DIZG

Allografts: Vi har i mere end 5 år samarbejdet med DIZG – den førende vævsbank i Europa om leverancer til tandlæger i Norden af human knoglemateriale i form af knogleblokke og knoglegranulater.

Fællestrækket ved Allografts er høj forudsigelighed og maksimal biokompabilitet.

Læs mere her

Smartbone on Demand

3D knogleblokke: SMARTBONE® on Demand er en løsning baseret på individuel tilpasning af en Smartbone® knogleblok udfra en CT scanning. Smartbone® er et xenohybrid knoglemateriale som kombinerer knogle fra ko, med polymere og næringsstoffer, der sammen giver nogle unikke styrke og resorbtionskarakteristika velegnet til cnc-fræsning af patientspecifikke knogleblokke.

Se cases og læs mere om Smartbone on Demand.

Læs mere her

Dentin Grinder - autologt graft

Dentin knoglemateriale: Smart Dentin Grinder konverterer ekstraherede tænder til autolog knogle på mindre end 8 minutter. Hurtig knogleheling og blødt vævsrespons med øjeblikkelig tiltrækning af osteogene celler og stabilisering. Med fremragende og tæt knoglekvalitet leverer det forudsigelig knoglemodellering, hvilket forbedrer implantatstabiliteten og samtidig reducerer implantatomkostningerne.

Læs mere her

Osopia syntetisk knoglemateriale

Det første syntetisk fremstillede osteoinduktive knogletransplantation.

OSOPIA er et syntetisk bifasisk calciumphosphat (BCP) fremstillet ved hjælp af en innovativ proprietær proces, der inducerer dannelse af ektopisk knogler i muskel- og epitelvæv. Dens største fordel i forhold til DFDBA er, at det er mineraliseret (bedre ombygningsegenskaber). Dens fordel i forhold til FDBA er, at det er osteoinduktiv, mens FDBA ikke er det.

Læs mere her

Smartbrane Pericardium membraner

Pericardium: SMARTBRANE er en resorberbar kollagenmembran lavet af porcint pericardium.
Den har således alle fordele ved en moderne nativ kollagenmembran. Ud over standardmembranstørrelserne er den tilgængelig
i et mini-format på 10 x 10 mm. Dette tilbyder en mere økonomisk membranopløsning specielt til regenerering af små knogledefekter til optimer din omkostningsstruktur.

Læs mere her

NeoGen PTFE membraner

PTFE membran: NeoGen™ er en ny generation af ikke-resorberbar membraner, der kombinerer enkel håndtering med stabil barrierefunktion. Membranen har et trelags design, som sikrer en super vævsinteraktion og beskytter knogleopbygningen på en forudsigelig måde.

Se mere her

The Graft knoglemateriale

THE Graft knogletransplantat er et naturligt, mineraliseret knoglemateriale fremstillet af deproteiniseret
cancellous knogle af porcine oprindelse. THE Graft ligner strukturelt det menneskelige væv og giver stabil knogleregeneration.

Læs mere her

Mikrokirurgi skalpelblade

Mikroskalpeller: Vi tilbyder et bredt udvalg af skalpelblade til mikrokirurgi i høj kvalitet og til en rimelig pris i samarbejde med MJK instruments. De mikrokirurgiske skalpeller fåes i en lang række forskellige udformninger og flere af dem kan bøjes med fingrene og dermed tilpasses netop det sted der skal åbnes.

Læs mere her

Resorba suturer

Kirurgiske suture: Vi har arbejdet i mere end 5 år med suturer fra Resorba med fokus på forbedret vaskularisering af vævet efter kirurgi ved at benytte monofilament suturer såsom Resorba Glycolon eller Resopren med forskellige nåle afhængigt af område og indgreb. Se hele kataloget her.

Læs mere her

D-vitamin test - point of care

D-vitamin test: Den kvantitative D-vitamin-test giver sundhedspersonalet mulighed for at måle “point-of-care” vitamin D på få minutter. Testen er et immunokromatografi baseret ét trin in vitro-test. Det er designet til kvantitativ bestemmelse af den totale mængde 25-hydroxy-vitamin D (25-OH-vitamin D) i humant blod baseret på et fingerprik.

Læs mere om testen og hvordan man udføre den.

Læs mere her

HyaSept mundskyl

Hyaluronsyre: HyaSept er et nyt produkt på det Skandinaviske marked, som kombinerer de positive komponenter i hyaluronsyre til inflammationsnedsættelse og til stimulering af slimhindeoverfladen til gavn for patienter med mundtørhedsproblemer og patienter under periodontal behandling.

Læs mere om hyaluronsyre produkterne.

Læs mere her

Hyadent BG

Hyaluronsyre: Hyadent™ Barrier Gel (herefter Hyadent BG™) indeholder både “cross linked” hyaluronsyre og almindelig hyaluronsyre. Det giver en langsommere nedbrydning af hyaluronsyre molekylerne og dermed længere stimulering af det omgivende væv. Hyadent BG™ har et bredt anvendelsesområde og har i de senere år vundet indpas i periobehandlinger.

Læs mere om hyaluronsyre produkterne.

Læs mere her

Puredent kurser

Kurser: Vi går et spændende år i møde med nogle nye produkter og et ambitiøst kursusprogram. Der er kurser i Danmark, Sverige, Canada, England, samt i Kroatien.

Se alle vores kurser her

Læs mere her